luni, 21 ianuarie 2019

Valentine's Day in Paris - zboruri dus-intors de la 98 euro

Daca vreti sa petreceti Valentine's Day, impreuna cu persoana iubita, intr-unul dintre cele mai romantice locuri din lume, puteti alege Paris. Vedeti mai jos, detaliat, variante de zbor si cazare.
Cele 2 variante pe care vi le propunem sunt cu plecare din Bucuresti Otopeni si cu sosire in Paris, pe aeroportul Charles de Gaulle.

Varianta 1 : 12-19 februarie 2019
Zbor dus-intors Bucuresti-Paris: 196 euro / cuplu (98 euro/persoana). Click aici pentru detalii.
Cazare : pentru perioada 12-19 februarie 2019 preturile pentru 7 nopti de cazare intr-o camera dubla cu baie privata, cu mic dejun inclus si cu rating bun pe Booking.com, incep de la 460 euro/camera (33 euro/persoana/noapte)Click aici pentru detalii cazare.

Varianta 2 : 13-17 februarie 2019 
Zbor dus-intors Bucuresti-Paris: 236 euro / cuplu (118 euro/persoana). Click aici pentru detalii.
Cazare : pentru perioada 13-17 februarie 2019 preturile pentru 4 nopti de cazare intr-o camera dubla cu baie privata, cu mic dejun inclus si cu rating bun pe Booking.com, incep de la 263 euro/camera (33 euro/persoana/noapte)Click aici pentru detalii cazare.
Pe site-urile Air France si KLM puteti gasi multe alte variante de zboruri dus-intors la preturi de 98 euro catre Paris dar si multe alte reduceri pentru alte destinatii catre care puteti zbura cu Air France sau KLM. Click aici pentru detalii.

Daca ati gasit o varianta de cazare care v-ar putea interesa, dar nu ati luat inca o decizie, puteti citi cu atentie conditiile de anulare si, daca poate fi anulata fara nici un cost, o puteti rezerva acum si aveti timp sa decideti pana la data la care poate fi anulata gratis. In acest fel, veti fi siguri ca nu va fi rezervata de catre altcineva sau ca pretul nu va creste.

Articolul contine oferte de vacante pe care le puteti organiza pe cont propriu. Ofertele prezentate sunt cu titlu informativ. Preturile sunt valabile la momentul publicarii si pot fi modificate de catre furnizorii de servicii. Pentru a beneficia de oferte puteti folosi linkurile din articol sau sa accesati direct site-urile companiilor. Datele alese de noi pot fi modificate in functie de dorintele voastre.

Daca vreti sa fiti primii care beneficiaza de ofertele gasite de noi va invitam sa dati like paginii de facebook : click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu