vineri, 1 mai 2020

Cu gandul la vacanta...

Am lipsit cam mult de pe blog, cu toate ca ne planificasem sa revenim cu articole despre calatoria in Thailanda. Din pacate, nu am reusit sa ne tinem de planul nostru, dar incercam sa ne luam revansa. Poate nu e momentul potrivit pentru articole de calatorii in contextual actual, dar putem calatori imaginandu-ne si facand planuri pentru viitor.
Vor fi multe schimbari aduse de aceasta pandemie, dar nu vrem sa discutam despre alte domenii, pentru ca pana la urma e un blog despre calatorii. Ramane de vazut cum ne va schimba aceasta pandemie stilul de a calatori. Probabil ca vom fi mai precauti, vom face planuri pe termen scurt si vom cauta variante cat mai flexibile de rezervare.
Voi unde va doriti sa calatoriti prima data dupa ce ne vom intoarce la normal? Poate va fi un alt normal, nu cel cu care ne-am obisnuit pana acum, dar privim cu speranta spre viitor.
Noi ne doream anul acesta sa vizitam Islanda in vara. Planurile s-au stins inca dinainte de a incepe sa le creionam. Dar nu renuntam la dorinta noastra, nu va fi anul acesta, poate la anul sau mai tarziu.
Ce ne-am fi dorit ca izolarea aceasta sa ne-o petrecem pe o insula semi-izolata, unde sa avem liniste, caldura, vegetatie si multa relaxare…In schimb doar ne aducem aminte de calatoriile care ne-au adus atata bucurie, dar si sansa de a ne descoperi unul pe celalalt. Cum altfel te poti cunoaste mai bine daca nu stand 24 h impreuna, zi de zi, intr-o tara necunoscuta, cultura diferita, cu o limba necunoscuta si oameni care uneori te ajuta, alteori incearca sa te pacaleasca vazand ca esti turist, momente in care trebuie sa te bazezi unul pe celalat si sa gasesti solutii pentru a iesi din situatii in care nu credeai ca te vei afla vreodata. Pentru ca nu intotdeauna concediile merg asa cum au fost planuite.

Cu gandul la vacantele trecute, continuam seria articolelor despre Thailanda.


Va multumim ca ati ajuns pana la finalul articolului. Pentru a fi informati cand publicam noi articole pe acest site, dar si pentru a vedea postarile care sunt doar pe facebook, va invitam sa dati like paginii noastre de facebook accesand linkul : Doi plimbareti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu